Verkocht

Te koop: Restaurant Enamorado’s

Onlangs gerenoveerd restaurant met 2 terrassen

Vraagprijs: € 60.000,-

Dit gezellige, reeds opgeknapte restaurant aan het Kleine Loo 376 in Den Haag is uitermate geschikt voor meerdere horecaconcepten.  De huidige inrichting is Spaans/Zuid-Amerikaans georiënteerd, echter is deze eenvoudig om te bouwen naar andere concepten indien gewenst.

Het restaurant ligt gunstig gelegen in een druk winkelcentrum en heeft tevens een ingang aan de straatkant. Het restaurant kenmerkt zich door veel lokaal publiek die erg gesteld zijn op goede gastvrijheid.

Het restaurant heeft binnen een oppervlakte van ongeveer 100m2. Daarnaast is er een klein gevelterras aan de buitenkant van het gebouw en een intern terras aan de binnenkant van het winkelcentrum.

Momenteel rust er een categorie 2 vergunning met alcohol op deze onderneming. De huurprijs bedraag € 2.200,- (excl. BTW) per maand.


Lex de Geus

Horeca Intermediair
Tel +31 6 53 39 22 25
E-mail info@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant
Vraagprijs € 60.000,-
Oppervlakte binnen 98,6m2
Terras Gevelterras en binnenterras
Omzetindicatie Op aanvraag
Huurprijs € 2.200,- excl. BTW per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Energiekosten Op aanvraag
Verplichtingen Geen
Opleveringsdatum In overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.