In prijs verlaagd

Restaurant te koop: Gran Sasso

Gelegen in historisch centrum

Vraagprijs: € 99.750,-

Een prachtig restaurant in het historisch centrum van Rijswijk! Gesitueerd tegenover de kerk, in de oude dorpskerk bevindt zich dit gezellige restaurant.

De lokaliteit is 100m2 met ongeveer 50 zitplaatsen. Tevens beschikt het restaurant over een gevelterras en een sfeervolle achtertuin. Hierdoor kunnen gasten aan de voorzijde (16 zitplaatsen) genieten van het gezellige uitzicht. Aan de achterzijde (20 zitplaatsen) kunnen ze genieten van de knusse sfeer in de achtertuin.

Het restaurant en de keuken zijn kort geleden volledig verbouwd. De keuken is van alle gemakken voorzien en door de recente verbouwing instapklaar. Momenteel zit er een Italiaans concept in dit pand, maar het is geschikt voor meerdere concepten.

De vraagprijs is € 99.750,- en oplevering kan in overleg. De huurprijs is €2.800,- excl. BTW per maand. Contact ons vrijblijvend bij interesse.


Lex de Geus

Horeca Intermediair
Tel +31 6 53 39 22 25
E-mail info@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant
Oppervlakte binnen 100 m2
Terras Ja, gevelterras en achtertuin
Oppervlakte terras 50m2
Omzetindicatie Op aanvraag
Huurprijs €2.800 excl. BTW
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Energiekosten Op aanvraag
Aanwezige contracten Geen
Opleveringsdatum In overleg
Bijzonderheden Achtertuin

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.