Nieuw

Te huur: garageboxen / opslagruimte

Gelegen in Rotterdam IJsselmonde

Huurprijs € 450,-

In de Rotterdamse wijk Oud-IJsselmonde bevindt zich een prachtig complex waarin bedrijfsunits en garageboxen gevestigd zijn. De garageboxen zijn te huur.

Dit mooie complex is nieuw en geschikt voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. U kunt de ruimte gebruiken om uw voertuig in te stallen maar u kunt ook denken aan opslag van persoonlijke eigendommen. De ruimte is zonder meer ook geschikt voor ondernemers die een ruimte zoeken voor opslag van materialen of documenten.

De boxen bevinden zicht op de eerste verdieping en zijn door middel van een toegangshek afgesloten voor derden. U ontvangt een persoonlijke afstandsbediening waarmee toegang verleend tot het parkeerdek. Dit dek is volledig overdekt. Ook heeft iedere afzonderlijke ruimte een eigen brievenbus.

Op de begane grond is toiletruimte toegankelijk is voor huurders.

Afmetingen van de ruimtes zijn 3,36m x 3,48m x 9m (hxbxd).

De huurprijs per unit bedraagt € 450,- excl. BTW per maand.


De Geus Horeca

Horeca Intermediair
Tel Lex: +31 6 53 39 22 25
Gert: +31 6 42 25 15 96
E-mail info@degeushoreca.nl
Soort ruimte Garagebox / Opslagruimte
Oppervlakte 31m2
Huurprijs € 450,- excl. BTW per maand

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.