Nieuw

Te Koop: Bij ´t Raadhuys

Gelegen in het historisch centrum van Barneveld

Vraagprijs: € 150.000,-

Restaurant Bij t Raadhuys is gelegen aan het Raadhuisplein 46 in Barneveld, een prachtige locatie in het oude centrum. Een mooi winkelgebied met een grote diversiteit aan winkels en horecagelegenheden.

Het is een gezellig restaurant dat sinds 2016 op deze locatie ie gevestigd. Het restaurant heeft een goede naam heeft en kent veel vaste bezoekers. De inrichting is sfeervol en goed onderhouden. De keuken is netjes en van alle gemakken voorzien. Binnen heeft het een totale oppervlakte van 125m2 (inclusief bovenverdieping) en biedt 35 zitplaatsen.

De exploitatie heeft een terras aan de voorzijde alsmede een grote binnentuin aan de achterzijde van het gebouw. Samen hebben de terrassen een oppervlakte van 100m2 en ruim 100 zitplaatsen.

Tevens is er een bovenwoning aanwezig die momenteel gebruikt wordt als kantoor en zaal/vergaderruimte.

De huurprijs bedraagt € 2.570,- incl. BTW per maand inclusief bovenwoning.

 


Lex de Geus

Horeca Intermediair
Tel +31 6 53 39 22 25
E-mail info@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant
Oppervlakte binnen 70m2
Aantal zitplaatsen binnen 35
Oppervlakte terras 100m2
Aantal zitplaatsen terras 70
Plattegrond Aanwezig
Huurprijs € 2.570,- incl. BTW per maand
Energiekosten ca. € 750,- per maand
Aanwezge contracten Geen
Oplevering In overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.