Verkocht

Te koop: Meatpoint

Gelegen in het historisch centrum van Voorburg

Vraagrijs: € 55.000,-

Restaurant Meatpoint is gelegen aan de Herenstraat 146, een prachtige locatie in het historisch centrum van Voorburg. Een mooie autovrije winkelstraat met een grote diversiteit aan winkels en horecagelegenheden.

Meatpoint is een leuk restaurant dat zeer goed bekend staat en veel vaste bezoekers kent.  De inrichting is sfeervol en goed onderhouden. De keuken is netjes en van alle gemakken voorzien. Binnen heeft het een totale oppervlakte van 199m2 . en biedt plaats aan ca. 50 gasten.

De exploitatie heeft een groot terras voor de deur met een oppervlakte van 199m2  en ruim 50 zitplaatsen.

De huurprijs bedraagt € 4.301,- excl. BTW per maand. Bijkomende energiekosten zijn ca. € 1.200,-per maand.

Op de eerste verdieping van het achtergelegen gebouw bevindt zich een kleine studio (incl. keuken en badkamer) die momenteel wordt gehuurd voor € 900,- per maand vermeerderd met € 150,- per maand aan servicekosten. Op grond van de huurovereenkomst is het toegestaan het achtergelegen gebouw onder te verhuren aan derden.


Lex de Geus

Horeca Intermediair
Tel +31 6 53 39 22 25
E-mail info@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant
Oppervlakte binnen 199m2
Aantal zitplaatsen binnen 50 zitplaatsen
Oppervlakte terras 72m2
Aantal zitplaatsen buiten 50 zitplaatsen
Huurprijs € 4.301,- excl. BTW per maand
Energiekosten € 1.200,- per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Aanwezige contracten 2
Opleveringsdatum In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.