Verkocht

Restaurant te koop: Arabesk Restaurant & Grillroom

Mooie locatie in het historisch centrum van Naaldwijk

Vraagprijs: €85.000

Een mooie locatie in het historisch centrum van Naaldwijk van 150m2 met 40 zitplaatsen. Deze exploitatie is uitermate geschikt voor meerdere concepten.

Arabesk Restaurant & Grillroom is een mooi restaurant in het historisch centrum van Naaldwijk. Deze grillroom staat momenteel te koop en is goed onderhouden. De ruimte is ruim 150m2 groot en momenteel zijn er 40 zitplaatsen beschikbaar voor gasten. De vergunningen zijn volledig en bieden mogelijkheden tot uitbreiding, aangezien het restaurant momenteel beperkt open is. Daardoor biedt deze exploitatie genoeg mogelijkheden voor meerdere concepten. Momenteel biedt Arabesk restaurant en grillroom voornamelijk shoarma, pizza en pitagerechten aan. Daarnaast wordt er ook omzet gedraaid door de afhaalservice en de bezorgservice.


Lex de Geus

Horeca Intermediair
Tel +31 6 53 39 22 25
E-mail info@degeushoreca.nl
Soort bedrijf Shoarma/Pizza zaak
Vraagprijs € 85.000,-
Oppervlakte 150 m² binnen
Aantal plaatsen 40 binnen
Omzetindicatie € 150.000,-
Huurprijs € 2.657,- per maand, geen btw
Duur huurovereenkomst 5 + 5 jaar
Energiekosten € 750,- per maand
Verplichtigingen Gokkasten Lagerweg
Opleveringsdatum In onderling overleg

Overige informatie

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Objectinformatie Download