In prijs verlaagd

Te koop: Restaurant Dada Lounge

Volledig nieuw ingericht

Vraagprijs: € 80.000,-

Dada Lounge is gelegen op een zeer zichtbare locatie aan de Stieltjesstraat 6D, een oud deel van Rotterdam op de Kop van Zuid in Rotterdam. De lokaliteit ligt tussen het Hefpark en de Entrepotstraat, met zicht op de Koningshaven, Koninginnebrug en Hefbrug.

Deze horecagelegenheid is volledig nieuw ingericht en voorzien van keurige apparatuur. Het heeft een oppervlakte van circa 150m2 en biedt 55 zitplaatsen. Er is zijn twee kleine gevelterrassen met een gezamenlijke oppervlakte van 3m2 mogelijk. Hier kunnen bijvoorbeeld gevelbankjes geplaatst worden.

De toegestane openingstijden zijn conform vergunning tot uiterlijk 23.00 uur.

De huur bedraagt € 2.000,- per maand en is vrij van BTW. Er rusten geen verplichtingen op en overname personeel is niet van toepassing.


Lex de Geus

Horeca Intermediair
Tel +31 6 53 39 22 25
E-mail info@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant
Oppervlakte binnen 150m2
Aantal zitplaatsen binnen 55 zitplaatsen
Huurprijs € 2.000,- per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Aanwezige contracten Geen
Opleveringsdatum Elk gewenst moment

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.