Onder bod

Te koop: Restaurant Fratelli

Prachtige exploitatie in het centrum van Pijnacker

Vraagprijs: € 475.000,-

Dit mooie Italiaans Specialiteiten restaurant is gelegen in een prachtig pand aan het Raadhuisplein in het centrum van Pijnacker, in het drukbezochte winkelcentrum Ackershof. Onder het restaurant bevindt zich een parkeergarage waar parkeren de eerste uren gratis is. Ook is Fratelli met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar, de bushalte bevindt zich namelijk om de hoek.

Het pand heeft een karakteristieke uitstraling en sfeervol interieur. Behalve dat de locatie als restaurant wordt gebruikt, is het tevens een geliefde trouwlocatie. Het beschikt namelijk over een mooi aangeklede trouwzaal op de eerste verdieping van ca. 100m2.

Op deze verdieping bevinden zich eveneens twee vergaderruimtes van ieder 28m2. Het restaurant bevindt zich op de begane grond en heeft een oppervlakte van ca 150m2 inclusief bar. Het biedt plaats aan 80 gasten. Ook kunnen 80 gasten met plaatsnemen op het grote verhoogde terras van 190m2, gelegen aan de zonzijde. Dit terras is recentelijk goed toegankelijk gemaakt voor minder validen.

De huur van deze mooie exploitatie bedraagt € 8.100,- excl. BTW per maand.


Lex de Geus

Horeca Intermediair
Tel +31 6 53 39 22 25
E-mail info@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant
Totale oppervlakte 690m2
Oppervlakte restaurant en bar 150m2
Oppervlakte terras 190m2
Trouwzaal 100m2
Twee vergaderruimtes 56m2
Duur huurovereenkomst 10+10 jaar
Huur € 8.100,- excl. BTW
Opleveringsdatum In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.