Ter overname

Te Koop: Restaurant Fratelli

Gelegen in het oude centrum van Voorburg

Vraagprijs: T.E.A.B.

Fratelli is een goed onderhouden Italiaans Specialiteiten restaurant, gelegen op een ontzettend mooie locatie in het oude centrum van Voorburg, aan de Kerkstraat 18. De Kerkstraat is een drukbezocht straatje vanwege de grote diversiteit aan winkels een verschillende horecagelegenheden.

Het restaurant heeft binnen een zeer ruime oppervlakte van 350m2, wat plaats biedt aan 130 gasten. Daarnaast is er ook nog een terras aanwezig van 60m2 met 50 zitplaatsen. Twee jaar geleden is alles gerenoveerd. De keuken is van alle gemakken voorzien en in keurige staat. Meubilair en zonneschermen zijn eveneens vervangen.

De huur bedraagt € 6.000,- per maand.

Het restaurant heeft een categorie 2 vergunning. Er mag echter geen Italiaans concept blijven omdat de huidige exploitant zich op een andere locatie in het centrum is gaan vestigen.


De Geus Horeca

Horeca Advies en Begeleiding
Tel Gert: +31 6 42 25 15 96
Lex: +31 6 53 39 22 25
E-mail gert@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant
Oppervlakte binnen 350m2
Zitplaatsen binnen 130
Oppervlakte terras 60m2
Zitplaatsen terras 50
Huurprijs € 6.000,-
Duur overeenkomst 5+5 jaar
Oplevering In overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.