Nieuw

Te Koop: Mediterraans Restaurant

Gelegen in het centrum van Utrecht

Vraagprijs € 600.000,-

Een bijzonder restaurant op een mooie zichtbare locatie in het hart van de Domstad Utrecht. Dit restaurant is goed bereikbaar zowel per openbaar vervoer als met de auto. Bushaltes bevinden zich in de directe omgeving en een parkeergarage is op loopafstand.

Het is een uniek restaurant gericht op de mediterrane keuken, ze serveren ze hier een smeltkroes van gerechten. Een alcoholvergunning is niet aanwezig. Het is een toegankelijke zaak voor zowel de zakelijke als particuliere gast.

De inrichting van deze exploitatie is chique en sfeervol en in zeer nette staat. Ruim opgezet met een open keuken. De keuken is zeer compleet, schoon en van alle gemakken voorzien.

De lokaliteit heeft binnen een oppervlakte van maar liefst 385m2 en biedt plaats aan 120 gasten. Het terras meet 65m2 en heeft 70 zitplaatsen.

De huur bedraagt € 6.768,- excl. BTW per maand.


Gert Blom

Horeca Advies en Begeleiding
Tel +31 6 42 25 15 96
E-mail gert@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant
Oppervlakte binnen 385 m2
Aantal zitplaatsen 120 zitplaatsen
Oppervlakte terras 65 m2
Aantal zitplaatsen terras 70 zitplaatsen
Huurprijs € 6.768,- excl, BTW per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Energiekosten € 2.730,- per maand
Oplevering In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.