Uniek object

Te koop: Restaurant Aan de Zweth

Zeer uniek object in Schipluiden.

€ 475.000,-

Op één van mooiste locaties nabij Rotterdam bieden wij u aan Restaurant Aan de Zweth. Dit restaurant is gelegen aan de Rotterdamseweg, tussen de Rotterdamse deelgemeente Overschie en Delft. Met een bijzondere ligging aan De Schie – welke loopt van Rotterdam tot Leiden – een unieke locatie.

Aan de Zweth – voormalig bekend onder de naam Zwethheul – is een restaurant in het hogere segment. Het is een sterrenrestaurant (1 ster) met een zeer goede naam en goede klantenkring. De Gault&Millau notering bedraagt 16,5/20 en het heeft een goede notering in magazine Lekker.

Het totale aantal vierkante meters is ca. 500 m2, waarvan de verkoopruimte van ca. 210 m2 met 75 zitplaatsen een ruime indeling heeft. De keuken is ca. 50 m2 (exclusief spoelkeuken, kantoor en magazijn) en de toiletruimten is ca. 17 m2.

Het unieke restaurant heeft een mooi terras van 200 m2 aan het water met een prachtig uitzicht. Het heeft een ruime indeling met ongeveer 65 zitplaatsen. Het is met de auto zeer goed bereikbaar en heeft een eigen parkeerplaats (huur), met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Op de zaak rust een exploitatievergunning categorie 2 en een drank- en horecavergunning (openingstijden: zondag t/m donderdag 7:00u tot 01:00u en vrijdag en zaterdag tot 02:00u).

Er is een verplichting m.b.t. de koffiemachine en er zijn zowel fulltime als parttime medewerkers in vaste dienst.


De Geus Horeca

Horeca Intermediair
Tel Gert: +31 6 42 25 15 96
Lex: +31 6 53 39 22 25
E-mail gert@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant
Totale oppervlakte 500m2
Zitplaatsen binnen 75 zitplaatsen
Oppervlakte terras 200m2
Zitplaatsen terras 65 zitplaatsen
Huurprijs op aanvraag
Aanwezige contracten ja
Opleveringsdatum In overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.