Verkocht

Te koop: Ristorante Gran Tour in Italia

Prachtige locatie en karakteristiek pand

Vraagprijs: € 45.000,-

Ristorante Gran Tour in Italia is een sfeervol Italiaans Specialiteiten Restaurant in een evenzo sfeervol pand, gelegen aan de Rusthoekstraat 39 in Den Haag, op de hoek met de Kanaalweg. Een rustieke plek op een van de mooiste wijken van Den Haag. De inrichting is zeer netjes en compleet.

Het restaurant is duidelijk zichtbaar op de hoek van de straat, mede door het karakteristieke pand waarin ze gevestigd is. Doordat het pand in een rustige (woon)wijk is gelegen is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.

De lokaliteit heeft binnen een oppervlakte van 110m2 met ca. 40 zitplaatsen. Er zijn twee flinke gevelterrassen met een oppervlakte van 55m2 aanwezig en bied plaats aan ca. 45 gasten. Beide terrassen zijn gelegen aan de zonzijde en voorzien van mooi meubilair.

Boven het restaurant bevindt zich een dubbele bovenwoning met eigen keuken, badkamer en toilet en 3 slaapkamers.

De huur voor het restaurant en de woning bedraagt € 2.764,-  per maand.


Lex de Geus

Horeca Intermediair
Tel +31 6 53 39 22 25
E-mail info@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant
Oppervlakte binnen 110m2
Aantal zitplaatsen binnen 40 zitplaatsen
Oppervlakte terras 55m2
Zitplaatsen terras 45 zitplaatsen
Huurprijs € 2.764,- per maand
Energiekosten € 900,- per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Verplichtingen Geen
Opleveringsdatum In overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.