Verkocht

Te koop: Snackbar Fast and Fresh

Geheel vernieuwd

Vraagprijs: € 175.000,-

Snackbar Fast and Fresh is gevestigd aan het Strijkviertel 67A in Utrecht. Deze kiosk staat op een prachtige locatie, direct aan recreatieplas Strijkviertel en tegenover een industriegebied waar veel bedrijven gevestigd zijn

Deze goed onderhouden snackbar is in keurige staat; hij is volledig vernieuwd, zowel exterieur als interieur. De ondernemers zijn hier al 33 jaar gevestigd en hebben een stabiele omzet. De kiosk is 5 dagen per week geopend, bij mooi weer 7 dagen.

De locatie heeft binnen een oppervlakte van 40m2 met ca. 6 zitplaatsen. Het terras heeft een oppervlakte van maar liefst 80m2 en bied plaats aan 40 gasten.

Er zal een nieuwe huurovereenkomst worden afgesloten met het Recreatieschap, d.m.v. een nader op te stellen ‘huurovereenkomst ongebouwde onroerende zaak met huurafhankelijk opstaprecht’.


Lex de Geus

Horeca Intermediair
Tel +31 6 53 39 22 25
E-mail info@degeushoreca.nl
Type Horeca Snackbar / Cafetaria
Oppervlakte kiosk 40m2
Aantal zitplaatsen binnen 6 zitplaatsen
Aantal zitplaatsen buiten 40 zitplaatsen
Aanwezige contracten Geen
Huurprijs Nader te bepalen
Opleveringsdatum In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.