Verkocht

Te koop: Spijssalon

Gelegen in het Regentessekwartier

Vraagprijs: € 75.000,-

De Spijssalon is een mooi ingerichte ijssalon aan de Weimarstraat 87a in Den Haag, een 1,5 kilometer lange winkelstraat in het Regentessekwartier, één van de grootste Haagse winkelgebieden buiten het centrum. Deze straat loopt vanaf de Koningin Emmakade tot de Valkenboskade en staat bekend om de mooie mix aan gezellige winkels, eetcafés en cultuur.  De Spijssalon is een van de weinige ijssalons die dit gebied rijk is.

De lokaliteit is mooi ingericht en netjes onderhouden. Het heeft een zeer goede naam opgebouwd en kent een grote vaste klantenkring. Het heeft een nette inventaris.

De ijssalon heeft binnen een oppervlakte van 80m2 maar biedt geen zitplaatsen. Er zijn enkele zitplaatsen op het aanwezige terras van 10m2. In verband met het nieuwe terrassenbeleid per 1 maart jl. dient een terrasvergunning voor het huidige terras in overleg met de gemeente te worden afgestemd.

De huur bedraagt € 1.250,- per maand (geen BTW) en de maandelijkse energiekosten bedragen € 500,-.


Lex de Geus

Horeca Intermediair
Tel +31 6 53 39 22 25
E-mail info@degeushoreca.nl
Type Horeca IJssalon
Oppervlakte binnen 80m2
Oppervlakte terras 10m2
Huurprijs € 1.250,- per maand
Energiekosten € 500,- per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Opleveringsdatum In overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.