Nieuw

Te Koop: Pannenkoekhuis Ons Dorp

Gelegen in het historisch centrum van Zoetermeer

Vraagprijs: € 85.000,-

Dit leuke pannenkoekhuis is gelegen aan de Dorpsstraat 108 in het centrum van Zoetermeer. Het is levendige en sfeervolle straat met een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden. Het is gelegen in een autovrije straat, maar desondanks is lokaliteit met de auto goed te bereiken want een ruime parkeerplaats bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Ons Dorp is al langere tijd gevestigd in Zoetermeer en heeft een goede naam en aanzienlijke klantenkring opgebouwd.

Het is een exploitatie met een leuke ambiance en voor een ieder toegankelijk. De exploitatie is goed onderhouden en er zijn geen contractuele verplichtingen.

Momenteel is de onderneming 5 dagen per week tussen 11.00u en 19.00u geopend, maar door het verruimen van deze dagen en tijden is er meer resultaat te behalen.

De lokaliteit heeft een totale oppervlakte van circa 95m2 en biedt plaats aan ongeveer 32 gasten. Het heeft ruim terras van 45m2 met ongeveer 30 à 35 zitplaatsen.

De huur bedraagt € 1.800,- excl. BTW per maand en de maandelijkse energiekosten bedragen ongeveer € 900,-.


De Geus Horeca

Horeca Advies en Begeleiding
Tel Gert: +31 6 42 25 15 96
Lex: +31 6 53 39 22 25
E-mail gert@degeushoreca.nl
Type Horeca Pannenkoekhuis / Lunchroom
Oppervlakte lokaliteit ca. 95m2
Aantal zitplaatsen binnen 32 zitplaatsen
Oppervlakte Terras ca. 45m2
Aantal zitplaatsen buiten 30-35 zitplaatsen
Verplichtingen Geen
Huurprijs € 1.800,- excl. BTW per maand
Duur huurcontract 5+5 jaar
Oplevering In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.