Werkwijze restaurant verkopen
Als besluit je restaurant te verkopen gaan wij als volgt te werk:
- Persoonlijk gesprek en bezichtigen van de locatie
- Bevestiging verkoopopdracht door de verkoper
- Waardebepaling op basis van de omzetgegevens, huurgegevens, ligging etc.
- Overeenstemming op verkoopprijs met verkoper
- Opmaken inventarisatielijst
- Objectinformatie wordt opgemaakt en o.a. op deze website gezet.
- Begeleiden van biedingen
- Opmaken koopovereenkomst en benodigde stukken
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op +31 6 4225 1596
Stille verkoop
We begrijpen dat niet alle horeca ondernemers het kenbaar willen maken dat zij het restaurant willen verkopen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid aan om je horecabedrijf bij ons in de stille verkoop te plaatsen. Het grootste verschil is dat het horecabedrijf niet (duidelijk) zichtbaar is op onze website. Wij maken bij dit soort verkopen gebruik van ons eigen netwerk en trekken op die manier potentiele kopers.