Ter overname

Te koop: Chickenspot

Gelegen in stadsdeel Feijenoord in Rotterdam

Vraagprijs: € 95.000,-

Chickenspot is gelegen aan de Beijerlandselaan, een lange winkelstraat in Hillesluis in Rotterdam Zuid, in stadsdeel Feijenoord. Het staat bekend om de grote diversiteit aan winkels en het internationale karakter. Deze horecagelegenheid heeft een fastfood concept. Men kan hier op locatie eten, maar er is tevens een afhaal en bezorg mogelijkheid. Bezorging gebeurt momenteel per fiets.

Chickenspot heeft een oppervlakte van ca 70m2 en biedt 12 zitplaatsen. De onderneming heeft een gedeeld terras voor de deur waar alle horecagelegenheden gebruik van mogen maken. Dit terras is door de gemeente geplaatst en heeft een oppervlakte van 35m2 en biedt 35 zitplaatsen.

De huur van deze exploitatie bedraagt € 1.611,- excl. BTW per maand. De energiekosten bedragen € 2.425,- per maand.


De Geus Horeca

Horeca Intermediair
Tel Gert: +31 6 42 25 15 96
Lex: +31 6 53 39 22 25
E-mail gert@degeushoreca.nl
Type Horeca Fastfood Restaurant
Oppervlakte binnen 70m2
Aantal zitplaatsen binnen 12
Gemeenschappelijk terras 35m2
Aantal zitplaatsen terras 35
Huurprijs € 1.611,- excl. BTW per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Energiekosten € 2.425,- per maand
Omzetindicatie Op aanvraag
Opleveringsdatum In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.