Nieuw

Te Koop: Koffie en Zo

Gelegen in het centrum van Delft

Vraagprijs: € 142.500,-

Koffie en Zo is gelegen aan de Peperstraat, op de hoek met de Koornmarkt. Het is een prachtige locatie nabij de historische markt in het centrum van Delft.

De Markt is een van de grootste historische markpleinen van Europa. Hierdoor is de locatie het gehele jaar door een grote toeristische trekpleister. Door de ligging is het pand dus goed bereikbaar voor toeristen maar ook voor zowel winkelend publiek als buurtbewoners. De Markt wordt eveneens gebruikt voor weekmarkten, een grote variatie aan optredens en andere manifestaties, met name tijdens de zomermaanden.

Koffie en Zo is niet alleen een heel gezellige koffiezaak waar men terecht kan voor zowel een kop koffie en taart als een heerlijke lunch. Ook een lunch-to-go wordt hier aangeboden. Daarnaast is het ook een leuke cadeauwinkel vol koffie en thee gerelateerde artikelen. De echte liefhebber weet deze zaak zeker te vinden.

Er hangt een gezellig en intieme sfeer en het interieur is in nette staat. De keuken klein maar compleet en in goede staat.

De lokaliteit heeft binnen een oppervlakte van ongeveer 50m2 en biedt plaats aan 26 gasten. Er is een klein terras van 12m2 aanwezig met 12 zitplaatsen.

De huur bedraagt € 2.327,- excl. BTW per maand.


Gert Blom

Horeca Advies en Begeleiding
Tel +31 6 42 25 15 96
E-mail gert@degeushoreca.nl
Type Horeca Koffiezaak en cadeauwinkel
Oppervlakte lokaliteit 50m2
Aantal zitplaatsen binnen 26 zitplaatsen
Oppervlakte terras 12m2
Aantal zitplaatsen buiten 12 ziktplaatsen
Verplichtingen Ja
Huurprijs € 2.327,- excl. BTW per maand
Duur huurcontract 5+5 jaar
Oplevering In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.