Nieuw

Te koop: Prachtig restaurant

Gelegen in het Zeeheldenkwartier

Vraagprijs: € 325.000,-

Op een toplocatie in het Zeeheldenkwartier  in Den Haag hebben we een uniek restaurant in de verkoop. Het betreft een informeel en sfeervol restaurant met een authentieke inrichting.

Het Zeeheldenkwartier is één van de gezelligste stadswijken van Den Haag. Gelegen aan de rand van de Haagse binnenstad, is dit de buurt waar je veel authentieke winkeltjes, restaurantjes, cafés en zonnige pleinen vindt. De buurt is enorm geliefd is bij de locals.

De lokaliteit heeft een oppervlakte van 250m2 en biedt plaats aan 75 gasten. Tevens beschikt deze horecagelegenheid over een parkeerplaatsterras welke in de zomer geëxploiteerd mag worden. Het terras is 14m2 en heeft 14 zitplaatsen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


De Geus Horeca

Horeca Intermediair
Tel Lex: +31 6 53 39 22 25
Gert: +31 6 42 25 15 96
E-mail info@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant
Oppervlakte binnen 250m2
Zitplaatsen binnen 75 zitplaatsen
Oppervlakte zomerterras 14m2
Verlichtingen Ja
Oplevering In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.