Nieuw

Te koop: Restaurant Old Fashion

Gelegen in het Zeeheldenkwartier

Vraagprijs: € 215.000,-

Restaurant Old Fashion is gelegen op een toplocatie aan de Prins Hendrikstraat – tussen de Tasmanstraat en de Van Kindsbergenstraat – in het Zeeheldenkwartier, één van de gezelligste stadswijken van Den Haag. Gelegen aan de rand van de Haagse binnenstad, is dit de buurt waar je veel authentieke winkeltjes, restaurantjes, cafés en zonnige pleinen vindt. De buurt is enorm geliefd is bij de locals.

Old Fashion is een informeel en sfeervol restaurant. De inrichting is authentiek en keurig onderhouden. De keuken is van alle gemakken voorzien en in perfecte staat.

De lokaliteit heeft een oppervlakte van 250m2 en biedt plaats aan circa 80 gasten.

Tevens beschikt deze horecagelegenheid over een parkeerplaatsterras welke in de zomer geëxploiteerd mag worden. Het terras is 14m2 en heeft 14 zitplaatsen.

De huur bedraagt € 3.200,- excl. BTW per maand.

Als u geïnteresseerd bent in dit restaurant en meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 


De Geus Horeca

Horeca Intermediair
Tel Gert: +31 6 42 25 15 96
Lex: +31 6 53 39 22 25
E-mail gert@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant
Oppervlakte binnen 250m2
Zitplaatsen binnen 80 zitplaatsen
Oppervlakte zomerterras 14m2
Verlichtingen Ja
Huurprijs € 3.200,- excl. BTW
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Oplevering Per direct

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.