Nieuw

Te koop: Restaurant Bobby’s

Gelegen in Wemeldinge, Zuid-Beveland

Vraagprijs: € 135.000,-

Café Restaurant Bobby’s is gelegen in de Dorpsstraat van Wemeldinge, een klein dorp op Zuid-Beveland in Zeeland. De straat is een beschermd Dorpsgezicht en zorgt met de vele Leilinden voor een bijzondere uitstraling. Wemeldinge ligt direct aan de Oosterschelde, het grootste nationaal park van Nederland. Het dorp heeft een sfeervolle jachthaven, verschillende winkels en gezellige restaurants en is een populaire (vakantie)bestemming.

Dit café restaurant heeft een aangename huiselijke ambiance en staat voor een ontspannen sfeer.  Het is sinds 1997 in handen van de huidige exploitanten en met succes. Het bedrijf staat als zeer goed bekend en heeft een grote vaste klantenkring.  Men kan hier terecht voor alleen een drankje maar ook voor een diner à la carte is men hier aan het goede adres.

De inventaris is in goede staat en alles is netjes onderhouden. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur welke in goede staat verkeert.

Door de huidige openingsdagen en -tijden te verruimen is er nog veel meer resultaat te behalen.

De lokaliteit heeft een totale oppervlakte van circa 150m2 en biedt plaats aan ongeveer 54 gasten. Het terras heeft circa 18 zitplaatsen.

De huur bedraagt € 2.000,- per maand en de maandelijkse energiekosten bedragen ongeveer € 1.250,-.


De Geus Horeca

Horeca Intermediair
Tel Gert: +31 6 42 25 15 96
Lex: +31 6 53 39 22 25
E-mail gert@degeushoreca.nl
Type Horeca Café Restaurant
Oppervlakte binnen 150m2
Zitplaatsen binnen 54 zitplaatsen
Zitplaatsen gevelterras 18 zitplaatsen
Overname personeel Geen
Contracten Brouwerij
Huurprijs € 2.000,- per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Energiekoste € 1.250,- per maand
Oplevering In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.