Verkocht

Te koop: Restaurant Settebello

Gelegen in het historisch centrum van Delft

Vraagprijs: € 35.000,-

Restaurant Settebello is gespecialiseerd in Italiaanse delicatessen en is gelegen op een zeer mooie locatie aan de Wijnhaven, nabij de historische markt in het centrum van Delft, direct achter het Stadhuis. Men kan hier ter plaatse eten, maar er is ook een afhaal- en bezorgservice. De huidige vergunning is zonder alcohol.

Het is een kleine maar keurige lokaliteit met een net interieur. De inventaris is in goede staat en circa 2,5 jaar oud. Het is netjes onderhouden. De keuken is ruim opgezet en voorzien van alle benodigde apparatuur welke in goede staat verkeert.

De lokaliteit heeft een totale oppervlakte van circa 66m2 en biedt plaats aan ongeveer 18 gasten. Er is een klein gevelterras aanwezig van 10m2 met 8 zitplaatsen. Door de huidige openingsdagen en -tijden te verruimen is er nog veel meer resultaat te behalen.

De huur bedraagt € 1,750,- per maand en de maandelijkse energiekosten bedragen ongeveer € 625,-.

De Markt in Delft is met zijn 120×50 meter een van de grootste historische markpleinen van Europa. Hierdoor is de locatie het gehele jaar door een grote toeristische trekpleister. Door de ligging is het pand dus goed bereikbaar voor toeristen maar ook voor zowel winkelend publiek als buurtbewoners.  In de directe omgeving zijn veel horecagelegenheden en dagwinkels aanwezig.

 

 

 


De Geus Horeca

Horeca Intermediair
Tel Gert: +31 6 42 25 15 96
Lex: +31 6 53 39 22 25
E-mail gert@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant
Oppervlakte binnen 66m2
Zitplaatsen binnen 18 zitplaatsen
Oppervlakte gevelterrass 10m2
Zitplaatsen terras 8 zitplaatsen
Overname personeel Geen
Contracten Geen
Huurprijs € 1.750,- per maand
Duur overeenkomst 5+5 jaar
Energiekosten € 625,- per maand
Oplevering In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.