Nieuw

Te Koop: Restobar Chester

Gelegen in het centrum van Wassenaar

Vraagprijs: € 235.000,-

Restobar Chester is gelegen aan de Langstraat 10  in het centrum van Wassenaar, aan de zijde van de Gang en het Plein. De Langstraat biedt de bezoeker een aantrekkelijke mix van winkels en horeca.

Het interieur van Chester is – zoals de naam al aangeeft – geïnspireerd op de klassieke Chesterfield stijl wat zorgt voor een nostalgische en elegante sfeer. Het restaurant heeft een unieke en sfeervolle uitstraling en biedt hoogstaande gastronomie. De huidige openingsdagen zijn van woensdag tot en met zondag, maar dit is conform de vergunning uit te breiden naar 7 dagen per week.

Het interieur en de keuken zijn goed onderhouden en in keurige staat.

De lokaliteit heeft een oppervlakte van 120m2 en biedt plaats aan 60 gasten. Het aanwezige terras is 32m3 groot en heeft 32 zitplaatsen.

De huur bedraagt € 3.280,- excl. BTW per maand.


De Geus Horeca

Horeca Intermediair
Tel Lex: +31 6 53 39 22 25
Gert: +31 6 42 25 15 96
E-mail info@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant / Bar
Oppervlakte binnen 120m2
Aantal zitplaatsen binnen 60 zitplaatsen
Oppervlakte terras 32m2
Aantal zitplaatsen buiten 32 zitplaatsen
Huurprijs € 3.280,- excl. BTW per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Energiekosten € 1.000,- excl. BTW per maand
Oplevering In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.