Nieuw

Te koop: Snackbar De Stuut

Gelegen in een klein winkelcentrum in Leidschendam

Vraagprijs: € 95.000,-

Snackbar de Stuut is gelegen aan de Burgemeeester Sweenslaan 16 in Leidschendam, tussen de Noordsingel en de Burgemeester Keijzerlaan. Het is een van de oudste snackbars van Leidschendam. De snackbar is hier al meer dan 40 jaar gevestigd en dus een begrip binnen de gemeente.

Er bevinden zich meerdere ondernemingen in dit kleine centrum. Op loopafstand bevindt zich de alom bekende Westfield Mall of The Netherlands. In de directe omgeving van de snackbar zijn meerdere middelbare scholen gevestigd en de leerlingen vormen een zeer grote klantenkring op deze locatie.

De lokaliteit is 5 jaar geleden volledig gerenoveerd. Niet alleen apparatuur en meubilair zijn vernieuwd, maar eveneens de verwarmingsketel, afzuiginstallatie, bakwand etc. Alles is in zeer nette staat. In de kelder is een ruime koelcel en vriescel. Aan de achterzijde bevindt zich een garage, geschikt voor opslag of bijvoorbeeld bezorgfietsen en/of -scooters. De huidige ondernemer doet momenteel niet aan bezorgen en hier ligt de meerwaarde van deze exploitatie.

De onderneming heeft een totale oppervlakte van 115m2 verdeeld over twee lagen. Het horeca gedeelte bevindt zich op de begane grond is ca. 75m2 en biedt  plaats aan ongeveer 20 gasten (16+4 barkrukken).  De kelder is zeer ruim met een oppervlakte van ca. 40m2 en ruim 2 meter hoogte.  Ook is er een terras aanwezig van 20m2 met ongeveer 8 zitplaatsen.

De locatie is ook bijzonder geschikt voor een luxe lunchroom of bistro!

De huur bedraagt € 2.208,- per maand (geen BTW van toepassing).

 


De Geus Horeca

Horeca Advies en Begeleiding
Tel Gert: +31 6 42 25 15 96
Lex: +31 6 53 39 22 25
E-mail gert@degeushoreca.nl
Type Horeca Snackbar / Cafetaria
Oppervlakte begane grond 75m2
Aantal zitplaatsen binnen 20 zitplaatsen
Oppervlakte kelder 40m2
Oppervlakte terras 20m2
Aantal zitplaatsen buiten 8 zitplaatsen
Huurprijs € 2.208,- per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Energiekosten € 850,- per maand
Opleveringsdatum In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.