Nieuw

Te koop: Snackbar De Stuut

Gelegen in een klein winkelcentrum inLeidschendam

Vraagprijs: € 95.000,-

Snackbar de Stuut is gelegen aan de Burgemeeester Sweenslaan 16, tussen de Noordsingel en de Burgemeester Keijzerlaan. Het is een van de oudste snackbars van Leidschendam. De snackbar is hier al meer dan 40 jaar gevestigd en dus een begrip binnen de gemeente.

De lokaliteit is 5 jaar geleden volledig gerenoveerd. Niet alleen apparatuur en meubilair zijn vernieuwd, maar eveneens de verwarmingsketel, afzuiginstallatie, bakwand etc. Alles is in zeer nette staat. In de kelder is een ruime koelcel en vriescel. Aan de achterzijde bevindt zich een garage, geschikt voor opslag of bijvoorbeeld bezorgfietsen en/of -scooters. De huidige ondernemer doet momenteel niet aan bezorgen en hier ligt de meerwaarde van deze exploitatie.

De lokaliteit heeft een oppervlakte van 90m2 en biedt  plaats aan 20 gasten (16+4 barkrukken). Het terras van 20m2 biedt plaats aan 8 gasten.

De huur bedraagt € 2.208,- per maand (geen BTW van toepassing).

 


De Geus Horeca

Horeca Intermediair
Tel Lex: +31 6 53 39 22 25
Gert: +31 6 42 25 15 96
E-mail info@degeushoreca.nl
Type Horeca Snackbar / Cafetaria
Oppervlakte binnen 90m2
Aantal zitplaatsen binnen 20 zitplaatsen
Oppervlakte terrassen 20m2
Aantal zitplaatsen buiten 8 zitplaatsen
Huurprijs € 2.208,- per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Energiekosten € 850,- per maand
Opleveringsdatum In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.