Nieuw

Te koop: Snackbar Snoepy

Gelegen nabij Scheveningen-Bad

Vraagprijs: € 350.000,-

Snackbar Snoepy is gelegen aan het Harstenhoekplein in de buurt Belgisch Park binnen de gemeente Den Haag. Belgisch Park ligt in het noordwesten van Den Haag, direct achter het populaire deel van het Scheveningse strand. Het is een drukke en goed bereikbare locatie en de snackbar is duidelijk zichtbaar vanaf de openbare weg. Het winkelgebied waarin deze snackbar is gelegen ligt op zo’n 500 meter van Scheveningen-Bad. Het Holland Casino, Circustheater, Kurhaus Hotel en het zandstrand bevinden zich op loopafstand.

Deze lokaliteit al lange tijd gevestigd op deze locatie en wordt al 12 jaar geëxploiteerd door de huidige eigenaar. Het is een drukbezochte snackbar met een grote vaste klantenkring. Ter overname wordt zowel het pand als de inventaris en goodwill aangeboden. De lokaliteit staat op gemeente grond en hier ligt een grondhuurovereenkomst aan ten grondslag van € 3.900,- excl. BTW op jaarbasis.

De zaak is in goede staat en het interieur is netjes. Het is voorzien van elle benodigde apparatuur welke in prima staat verkeert.

Momenteel is de zaak van dinsdag tot en met zondag vanaf de namiddag geopend. Er valt meer winst te behalen door de openingstijden te verruimen.

De lokaliteit heeft een oppervlakte van circa 39m2. Er is een zonnig terras aanwezig.

 


De Geus Horeca

Horeca Intermediair
Tel Gert: +31 6 42 25 15 96
Lex: +31 6 53 39 22 25
E-mail gert@degeushoreca.nl
Type Horeca Snackbar / Cafetaria
Oppervlakte binnen 39m2
Zitplaatsen binnen 4 zitplaatsen
Zitplaatsen gevelterras ca. 12 zitplaatsen
Huurprijs grond € 3.900,- excl, BTW per jaar
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Energiekosten € 800,- excl. BTW per maand
Overname In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.