Verkocht

Te Koop: Subway Zoetermeer

Gelegen in Winkelcentrum Rokkeveen

Vraagprijs: € 85.000,-

Subway Zoetermeer is gelegen aan de buitenrand van  Winkelcentrum Rokkeveen, aan de zijde van de Mahatma Gandisingel. Dit winkelcentrum heeft een goede naam en is zeer drukbezocht. Deze onderneming maakt momenteel deel uit van een overkoepelende organisatie die zich specialiseert in versbereide sandwiches en salades. Alle locaties worden gerund door franchise ondernemers, zo ook het filiaal aan de Quirinegang. Het is niet noodzakelijk dit concept voort te zetten, beëindiging van de formule behoort tot de mogelijkheden.

De lokaliteit is netjes onderhouden en ziet er goed uit. De keuken is voorzien van nette apparatuur. Zowel binnen als op het terras zijn er 10 zitplaatsen.

Momenteel is deze onderneming dagelijks geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De huur bedraagt € 17.000,- excl. BTW per jaar en de maandelijkse energiekosten bedragen € 800,- excl. BTW.


Lex de Geus

Horeca Advies en Begeleiding
Tel +31 6 53 39 22 25
E-mail info@degeushoreca.nl
Type Horeca Lunchroom/Broodjeszaak
Oppervlakte 59m2
Aantal zitplaatsen binnen 10
Aantal zitplaatsen buiten 10
Huurprijs € 17.000,- excl. BTW per jaar
Energiekosten € 800,- excl. BTW per maand
Aanwezige contracten Geen
Opleveringstadum In overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.