Verkocht

Te Koop: Pita Express

Gelegen in Winkelcentrum Mariahoeve

Vraagprijs: € 130.000,-

De Pita Express ligt aan Het Kleine Loo 454, een drukbezochte locatie bij Winkelcentrum Mariahoeve in de wijk Burgen en Horsten in Den Haag. Het is is een shoarmazaak/grillroom met een groot klantenbestand. Men kan hier ter plaatse eten, maar ook is er afhaal en bezorging mogelijk.

De horecagelegenheid is twee jaar geleden volledig gerenoveerd en in keurige staat. Niet alleen de apparatuur is vernieuwd maar ook elektra e.d. Momenteel is de zaak gesloten op vrijdag en zaterdag. Door de openingsdagen en -tijden te verruimen valt er meer omzet te behalen.

De lokaliteit heeft binnen een oppervlakte van 60m2 met slechts 4 zitplaatsen. Het terras daarentegen biedt plaats voor 30 gasten en is 80m2 groot.

De huur bedraagt € 1.500,- excl. BTW per maand.


De Geus Horeca

Horeca Intermediair
Tel Lex: +31 6 53 39 22 25
Gert: +31 6 42 25 15 96
E-mail gert@degeushoreca.nl
Type Horeca Shoarmazaak / Grillroom
Oppervlakte binnen 60m2
Aantal zitplaatsen binnen 4 zitplaatsen
Oppervlakte terras 80m2
Aantal zitplaatsen buiten 30 zitplaatsen
Huurprijs € 1.500,-
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Energiekosten € 1.200,-
Aanwezige contracten geen
Opleveringsdatum In overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.