Nieuw

Te koop: Restaurant Chefsbar Centre

Gelegen in het historisch centrum van Delft

Vraagprijs: op aanvraag

Restaurant Chefsbar Centre is gelegen aan de Voorstraat 20A, in het oude deel van Delft, in de schaduw van de Oude Kerk. Een mooie locatie tussen de Poelbrug en de Visbrug.

Het centrum van Delft is het gehele jaar door een grote toeristische trekpleister. Door de ligging is het restaurant dus goed bereikbaar voor toeristen maar ook voor zowel zakelijke gasten als buurtbewoners. In de directe omgeving zijn veel horecagelegenheden en dagwinkels aanwezig.

Chefsbar Centre heeft een ontspannen sfeer met een stijlvolle en intieme ambiance waar bezoekers terecht kunnen die zich graag laten verrassen of die zichzelf willen trakteren op een culinaire ervaring.

De lokaliteit is zeer netjes onderhouden en de keuken is van alle gemakken voorzien en in keurige staat. Het heeft een oppervlakte van 185m2 en biedt plaats aan 44 gasten. Tevens beschikt het over een ruim tuinterras van 60m2 voor ongeveer 34 gasten en klein gevelterras van 3m2.

De huur bedraagt € 5.000,- per maand.


De Geus Horeca

Horeca Intermediair
Tel Lex: +31 6 53 39 22 25
Gert: +31 6 42 25 15 96
E-mail info@degeushoreca.nl
Type Horeca Restaurant
Oppervlakte binnen 185m2
Aantal zitplaatsen binnen 44 zitplaatsen
Oppervlakte terrassen 63m2
Aantal zitplaatsen terras 38 zitplaatsen
Huurpijs € 5.000,- per maand
Energiekosten € 1.200,- excl. BTW per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Oplevering In onderling overleg

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.